Boren & zagen in asfalt, beton & steen in Antwerpen (Stabroek)

VOOR IEDER PROJECT 

HET JUISTE GEREEDSCHAP

Boren en zagen in gewapend beton

Betonboringen Benelux uit Stabroek (Antwerpen) is dé specialist op het gebied van boren en zagen in beton, asfalt en steen in de Benelux. Deskundig personeel en modern materieel staan garant voor het snel en effeciënt uitvoeren van alle boorwerken en zaagwerken.

We steunen op een ervaring van ruim 30 jaar in projectmatige boor- en zaagwerken. Betonboringen Benelux was destijds een van de eerste bedrijven gespecialiseerd in deze branche. Zo hebben wij een enorme expertise kunnen opbouwen in boor- en zaagmethoden en kunnen wij bijbehorend hoogwaardig en specialistisch gereedschap doeltreffend inzetten.

U kan bij ons terecht voor gereedschap met diamant, het hardste edelgesteente op aarde. Betonboringen Benelux is dan ook gespecialiseerd in diamantboren tot een doorsnede van 1500 millimeter en diamantzagen met een maximale werkdiepte van 90 centimeter.

Een probleem met boren of zagen? Betonboringen Benelux biedt de oplossing. Werkzaamheden onder moeilijke omstandigheden kunnen worden uitgevoerd, zoals op plaatsen waar de gebruikelijke infrastructuur met voorzieningen als water en elektriciteit ontbreekt. Betonboringen Zuid-Nederland is daar, dankzij onmiddellijk inzetbare eigen compressoren en aggregaten, volledig self-supporting.

Onze specialisten zijn te uwer beschikkingen voor alle mogelijke projecten op vlak van zagen en boren. Onder onze opdrachtgevers oa bouwbedrijven, aannemers en installatiebedrijven.

Naast het boren van gaten en het maken van zaagsneden met diamant, zijn wij ook gespecialiseerd in chemische en lijmverankeringen, sloopwerken en freeswerk voor elektrotechnische installaties. Ook in de weg- en waterbouw zijn wij zeer actief. Betonboringen Benelux wordt ook geregeld ingeschakeld voor bodemonderzoek onder betonvloeren.

Onze 25 medewerkers verdeeld over 2 vestigingen in Nederland en 1 in België staan steeds  voor u klaar. Op afroep zijn onze medewerkers binnen de 24 uur inzetbaar! Betonboringen Benelux is dan ook hét voorbeeld van een flexibel inzetbare organisatie. Onze onderneming staat voor een deskundige en snelle uitvoering van al uw boor- en zaagwerken en dit binnen de afgesproken termijn.

Meer info? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Fotogalerij boren en zagen in gewapend beton

Betonboringen Benelux

Wij boren & zagen zowel in beton, steen als asfalt!